THGU Klubtøj

THGU har indgået et samarbejde med Sportigan, Ølgod

THGU lancere nu fælles klub tøj, på tværs af udvalgene – det vil sige I kan købe klub tøj med THGU logo på og der kan også påsættes navn. Og det er ikke kun til junior men til alle.  Der er børne modeller, dame modeller og herre modeller. Så tjek det ud her.. Eller skulle du have lyst til at se det i virkeligheden kan det ses i indgangen  i Hodde / Tistrup – Hallen eller hos Arne i Sportigan, Ølgod.

Så mangler du fx shorts og t-shirt til kommende sæson som så småt er ved at start op, så se lige her. I vores klub tøj kan man bestille Hættetrøje, half zip trøje, bukser både en smal model og en normal model, samt shorts og t-shirt, derudover er der strømper og håndbolde. Alt sammen til rigtig rigtig gode priser..

Tøjet er fra Hummel og da det med str. nogle gange kan være en jungle så har vi aftalt med Arne i Sportigan i Ølgod at vi holder klub aften i butikken.

Første Klubaften i Sportigan i Ølgod er onsdag 5 oktober 2022 fra kl. 9:30-20:00

Her kan i stille og roligt prøvet tøjet og finde den rette størrelse til alle mand og afgive bestilling med det samme. Så tag børnene under armen og besøg Arne d 24 august, så skal han nok hjælpe jer med at finde den rette størrelse til jer og denne dag er der også 20% på ALT andet i butikken og det gælder også i forvejen nedsatte varer, dog ikke klubtøjet. 

Bestillingssedler kan afleveres i postkassen Storegade 18B inden d 16 oktober 2022 og ellers afleveres direkte til Arne i Sportigan.

Tusind Tak til vores modeller, der hoppede i klub tøjet så det kan vises her

Håber i alle vil tage rigtig godt imod vores klub tøj.

Vi ses i hallen.

 

Se bestillingsliste HER