Kursus & Uddannelse

Bliv en endnu bedre instruktør og få inspiration til sjov og udviklende gymnastik for både dig og dit hold.

Hvad enten du træner børn, unge eller voksne, så har DGI Gymnastik masser af fede uddannelser og kurser, så du kan udvikle dine kompetencer og blive en endnu bedre underviser.

DGI har fokus på, at du som instruktør kan tilbyde aktiviteter og undervisning af høj kvalitet på forskellige niveauer, lige meget om du er erfaren eller underviser dit allerførste hold.

Se DGI’s tilbud nedenfor og find et kursus eller en uddannelse, der passer til dig. Eller gå på opdagelse i deres store arrangementskalender.
(Arrangementskalender – https://www.dgi.dk/arrangementer?aktivitet%5B%5D=1137&arrangementstype%5B%5D=1118&showFilters=true&traener=true )

Hjælpeinstruktøruddannelse
Vil du være hjælpeinstruktør, eller er du det allerede? På vores uddannelser lærer du at være den bedste støtte for både din instruktør og din forening.
Bliv en god hjælpeinstruktør – så bliver du bedre til gymnastik, du har det sjovt og både børn og voksne vil synes, du er for sej.
DGI’s uddannelser for hjælpeinstruktører er fyldt med lege, spring og redskabsaktiviteter, musik og bevægelse. Du kan vælge mellem hjælpeinstruktøruddannelse 1 og 2, og begge uddannelser henvender sig primært til 13-15-årige.

Hvis du endnu ikke er fyldt 13 år, kan du snuse til opgaven som instruktør på det, der hedder Minihjælperkurser.

Se DGI’s aktuelle udbud af uddannelser her:
https://www.dgi.dk/gymnastik/kurser-og-uddannelser/hjaelpeinstruktoeruddannelse

 

DGI sørger for, at du kan tage de bedste kurser, som ruster dig til at varetage lige netop den trænerrolle, du er engageret i. Så hvad end du underviser de mindste børn, unge mennesker, voksne eller seniorerne, kan de hjælpe dig på vej.

Samtidig stiller DGI – DGI Trænerguiden til rådighed for dig. Det er dit værktøj til at planlægge de bedste træningstimer for dig selv og spillerne, og med trænerguiden har du altid et stort katalog af idéer, lege og øvelser lige ved hånden. Når du har udvalgt dine øvelser, kan du oprette en lektionsplan, du kan følge i hallen.

Vi glæder os til at hører fra dig og hvad du har at byde på i forhold til at være træner eller hjælpetræner, men også hvis Du skulle have lyst til at vi prøver at starte noget nyt op.

Lad os få dialogen og hvordan vi skal gøre derfra. Vi ses.