Tistrup Hodde Håndbold

Velkommen

I Tistrup Hodde Håndbold værner vi om det lokale idrætsliv

Tistrup Hodde Håndbold

Vores hold

vi har hold i flere aldersgrupper, der tilgodeser det sociale samvær

THGU og corona

Se info

Hold

Hold oversigt

Se oversigt ved at klikke HER

Træning

Trænere og tider

Se oversigt ved at klikke HER

Aktiviteter

Aktiviteter

Se oversigt ved at klikke HER

Det står vi for..

Målsætning

Se oversigt ved at klikke HER

Sponsorer

Tak til sponsorer

Fra at være lukningstruet for 5 år siden, har vi nu knækket kurven, men vi har et mål om at lave en endnu stærkere indsats og ønsker stadig at styrke klubben, videreudvikle og involvere flere frivillige.

Året, der er gået, har været et meget specielt år, ikke mindst i skyggen af corona pandemien med de mange restriktioner og forsamlingsforbud, der har præget hele samfundet og dermed også Tistrup-Hodde Håndbold.

Håndbold er en dyr sport at drive. Der gøres en stor indsats i det daglige og ved specielle arrangementer for at skabe en fornuftig økonomi. Vi har igen i år søgt fonde, haft aktiviteter og herudover skal lyde en stor tak til vores trofaste og loyale sponsorer fra det lokale erhvervsliv, for uden jer ville det ikke være muligt at drive en håndboldklub som Tistrup-Hodde Håndbold. Jeres støtte gør det muligt for os at blive ved med at udvikle klubben sportsligt og give vores medlemmer bedre træningsbetingelser med jeres støtte til udstyr, aktiviteter og events.

Det endelige resultat og regnskab efter pandemien ser vi først et godt stykke omme på den anden side!

Vi arbejder hele tiden på at være på forkant med at udvikle klubben i den rigtige retning og derfor håber vi på et fortsat godt samarbejde.

Følg os på Facebook

Kommende kampe

<