Gymnastik med superkræfter

Generelt omkring holdet:
På begge hold er der plads til ALLE med funktionsnedsættelser hvad end det er psykisk eller fysisk. I større eller mindre grad.

Mor, far, bedsteforældre, handicapmedhjælper, familie eller hver der nu er med barnet må også meget gerne deltage på ligefod med sit barn.

Vi kører det samme program igennem hver gang for at give børnene et frirum i at de ved hvad der skal ske og de skal ikke være bange for at vi lige pludselig skal noget uforudsigeligt.

Hvis vi laver noget og man har brug for at trække stikket er det HELT OKAY at gå ud og koble hjernen fra og lave noget helt andet et sted i hallen.

Lidt omkring det lille hold:
Holdet med børn i alderen 2-5 år

Vi leger sanse lege, vi er motoriske på sove måder. Vi laver krydsbevægelser.
Vi leger med puder, hopper, løber, danser, køre rullestolerace og vinder over dem der løber og det går ud på at have det sjovt.

Lidt omkring det store hold:
Holdet med børn i alderen 6-18 år.

Vi stater med en samling hvor vi fortæller hvad vi hedder og hvor gamle vi er, herefter leger vi madleg og får sækkepudegang ned omkring kegler.
Vi har udforskningsens tid (det vi har kaldt fri leg) hvor man kan lave lige det man har lyst til og vi slutter altid af med stilletid hvor vi skal ligge og slappe af og mærke vores krop til afslapnings musik på airtrack.